Să Cumperi Sau Să Închiriezi O Garsonieră În Târgu Jiu? Cum E Mai Bine

Ești student sau un tânăr la început de drum și vrei să te orientezi spre garsonierele din Tg Jiu, dar nu ești sigur ce să alegi între închiriere sau achiziție? Ești în locul potrivit.

Fiind de unul singur, e clar că nu are sens să optezi pentru un apartament cu 2 sau 3 camere.

Chiar dacă ești alături de persoana iubită, sunteți conștienți că un spațiu mai mic înseamnă și un cost pe măsură, iar asta e în regulă... cel puțin deocamdată.

Cert e că există pe piaţa imobiliară din Târgu Jiu numeroase oferte de închiriere sau vânzare atât pentru garsoniere, cât şi pentru apartamente.

E destul de important însă să știi ce anume îți dorești, pentru a lua cea mai bună decizie.

De aceea vin acum în ajutorul tău și în cele ce urmează îți prezint beneficiile aduse de fiecare dintre aceste două variante.

Astfel vei vedea cărui tipar corespunzi - un chiriaș sau un proprietar bun şi vei putea pune apoi în balanță plusurile și minusurile, iar răspunsul nu va întârzia să apară.

Mă voi rezuma la evidențierea principalelor avantaje în cazul ambelor opțiuni, deoarece punctele forte ale uneia reprezintă punctele slabe ale celeilalte și viceversa.

Te avertizez însă că nu există o alegere câștigătoare, ci tu ești marele învingător în clipa în care realizezi de ce ai nevoie cu adevărat.

 

De ce să cumperi o garsonieră în Târgu Jiu

 

  1. Devine proprietatea ta

Şi din acest moment, ai dreptul de a face orice cu privire la aceasta, de la renovări, modificări, amenajări după bunul plac, până la înstrăinarea acesteia, dacă va fi cazul.

În plus, scapi de stresul constant că proprietarul poate oricând să posteze anunțuri de vânzare pe site-urile de imobiliare din Târgu Jiu și să rămâi fără imobilul pe care l-ai închiriat. 

 

  1. Poți face bani din închirierea acestora

Dacă știi să "îți joci bine cartea", imobilele din Târgu Jiu pot deveni adevărate afaceri.

În cazul în care nu ești nevoit să locuiești în acea locuință sau chiar ești plecat din oraș / țară pentru o anumită perioadă de timp, închirierea este o alternativă excelentă. 

Poți considera că achiziția nu este nici mai mult și nici mai puțin decât o investiție pe termen lung.

 

  1. Costul se amortizează în timp

Având în vedere că nu plătești lună de lună chirie, e de la sine înțeles că banii respectivi îți rămân ție în buzunar.

Chiar dacă ai rată la bancă pentru 20 - 30 de ani, te poți consola cu ideea că la finalul acestor ani imobilul va fi oficial al tău.

 

  1. Ai o proprietate pe numele tău

Vânzările de garsoniere în Târgu Jiu sunt obișnuite, însă e ceva cu totul aparte când te gândești că una în curând îți va aparține.

Prețurile oscilează constant, anul acesta fiind nenumărate garsoniere de vânzare în Tg Jiu ieftine și poate în următorul suma cerută va creşte, dar contractul de proprietate îți dă stabilitate.

Știi că, orice s-ar întâmpla, ai o locuință pe care te poți baza. 

 

De ce să închiriezi garsoniere în Tg Jiu

 

  1. Nu îți iei responsabilități

De ce să îți bați capul cu diverse defecțiuni ce inevitabil apar într-un moment sau altul? Asta ca să nu mai spun că de obicei vin exact atunci când ai mai multe de făcut și se țin în lanț unele de altele.

Rolul chiriașului este pur și simplu să îi aducă proprietarului la cunoștință aceste probleme și el se va ocupa apoi de rezolvarea lor.

La fel se întâmplă și atunci când locatarii blocului trebuie să repare vreo țeavă sau să facă alte modificări. Imaginează-ți numai cât ar costa, într-un bloc vechi, schimbarea liftului...

 

  1. Ești liber să te muți oricând dorești

Există nişte pași de urmat pentru o mutare, dar e mult mai simplu să îi respecți pe aceștia decât să aștepți să ți se vândă garsoniera.

Cine știe, poate serviciul te solicită în altă parte și n-ai de ales decât să te muți sau e timpul să îți întemeiezi o familie și garsoniera nu mai oferă îndeajuns spațiu.

 

  1. Poți negocia prețul chiriei

Trebuie să recunosc că acest aspect nu este mereu valabil. Nu toți proprietarii sunt dispuși să lase din preț.

Totuși, majoritatea mai cedează în special vara, când lumea nu prea caută chirii.

  1. Îți rămâne suma mare de bani pentru alte proiecte

Deşi dai bani din buzunar lună de lună și nu se mai întorc, dacă te mulțumești cu garsoniere în Tg Jiu de închiriat îi păstrezi pe cei necesari pentru a cumpăra una.

Poți folosi bugetul acela pentru finanțarea unei afaceri care, în cazul în care atinge succesul, îți va aduce un profit uriaș.

E ok și dacă nu ai banii respectivi, pentru că măcar nu ajungi la mâna băncii. Chiria o plătești din veniturile recurente, nu e nevoie să te îndatorezi.

Aşadar, care este varianta spre care te îndrepți?

Indiferent de alegere, Domina Imobiliare îți pune la dispoziție cele mai bune oferte din Tg Jiu. Avem garsoniere de închiriat și cumpărat în Tg Jiu actualizate la zi, precum și case, apartamente, spații comerciale și terenuri.

Contactează-ne aici sau la telefon: 0737.800.000.

0737 800 000