O Nouă Imagine. Aceiași Oameni Profesioniști Și Dedicați Meseriei Lor

Pentru că INOVARE și PROFESIONALISM sunt cuvintele care ne definesc activitatea de mai bine de 10 ani, am decis că acum, este momentul perfect pentru un rebranding.

 

De ce? Pentru că, în felul acesta, sigla și mottoul nostru vor transmite aceleași valori pe care noi toți, consultanții imobiliari din echipa Domina le împărtășim și avem grijă să fie percepute la cel mai înalt nivel, în relația cu clienții noștri, zi de zi.

 

Noul nostru motto “Inovare în Imobiliare” transmite strădania noastră de zi cu zi: de a crea un echilibru între vânzător și cumpărător pentru ca ambii să aibă avantaje maxime în urma realizarii tranzacției, de a ieși în față cu cele mai noi oferte și de a veni cu răspunsuri rapide la solicitările primite.

 

Experiența noastră, în lucrul cu peste 2000 de clienți, arată că nu suntem o agenție imobiliară oarecare. În prezent suntem cea mai mare agenție imobiliara din județul Gorj și continuăm să mergem înainte, să devenim mai buni zi de zi, pentru a ne păstra statutul de lideri pe acest segment, adoptând cele mai noi și inovative metode de promovare, pentru că, fiecare client să plece de la noi 100% mulțumit.

 

Urmărește videoclipul cu prezentarea activității agenției noastre pentru a întelege mai bine avantajele colaborării cu echipa noastră de profesioniști.

Economisește timp și energie apelând direct la serviciile echipei noastre. Contactează-ne aici: [email protected] sau dă-ne un telefon la 0737.800.000 și vom răspunde cu promptitudine cererii tale.

0737 800 000