Echipa Domina&Inspire Pictures dovedesc încă o dată că Moș Crăciun există!

Și anul acesta, în preajma Crăciunului, continuăm activitatea care a devenit deja o tradiție la noi în firmă. O tradiție pe care o păstrăm cu drag, pentru că ea ne umple inimile de dragoste și de bucurie. Și toata această tradiție are la bază: puterea de a dărui.
 
În preajma sfintelor sărbători de Craciun, ne aducem aminte să fim mai buni, stăm și evaluam anul care e pe cale să se încheie și ne simțim binecuvântați cu tot ceea ce avem. Și din ceea ce avem, fie mult sau puțin, alegem, an de an, să dăruim un pic și celor care nu au aceleași posibilități ca noi.
 
În videoclipul de mai jos îți arătăm o frântură din bucuria pe care o aducem în casele a câtorva familii cu copii din Județul Gorj.
 
Ziua în care noi am decis să desfășurăm acțiunea noastră caritabilă a fost vineri, 15.12.2017.
 
Dis-de-dimineață ne-am adunat cu toții ( întreaga echipă Domina, împreună cu Inspire Pictures) și am pornit cu voie bună, puși pe fapte mari, către Carrefour.
 
Aici am pus în coșul de cumpărături: alimente, sucuri, dulciuri și fructe.
 
Am pregătit cu drag pachetele pentru fiecare copil și apoi am pornit cu mașina la drum, către 4 familii nevoiașe. Doream să le aducem o rază de bucurie copiilor din aceste familii și să le demonstrăm că, nu trebuie să-și piardă speranța. Moș Crăciun există pentru toată lumea, indiferent de posibilitățile materiale!
 
Prima familie la care am poposit locuiește în Bârsești și este formată din 2 copii. Părinții i-au părăsit și au plecat în străinătate și aceștia au rămas singuri.
 
A doua familie la care am mers locuiește în Ceauru și este formată din mamă și 9 copii.
 
A treia familie locuiește în Cojani și este formată din mamă și 3 copii.
 
A patra familie locuiește la Logresti și este formată din mamă și 2 copii.
Toate aceste familii se întrețineau doar din alocația copiilor.
 
Iată în câteva minute, cum ne-am petrecut noi ziua de 15 decembrie și sufletele în care am adus un strop de bucurie.
 
Te simți inspirat? Dacă nu ai facut-o încă, realizează acum cât de multe ai în comparație cu alte persoane și oferă ceva, din puținul tău și altora ( fie că e vorba de ceva material sau pur și simplu o vorbă bună, de încurajare ).
 
Avem mai mult decât ne închipuim. Și dăruind și altora, lumea poate fi mai frumoasă.
 
Sărbători fericite din partea Domina Imobiliare și Inspire Pictures!
 
0737 800 000