Dezvoltatorul imobiliar al Infinity Residence 3 susține diferența de 4% în contextul creșterii cotei de TVA pentru proprietățile de până la 120.000 de euro

Dezvoltatorul imobiliar care a gândit și implementat proiectul Infinity Residence 3 anunță plafonarea TVA-ului la 5% pentru garsonierele și apartamentele de până la 120.000 de euro. Beneficiul este valabil până la finalul lunii martie a anului 2024.

Cota de TVA nemajorată, de 5%, se aplică proprietăților din ansamblul rezidențial Infinity Residence care au o valoare de maxim 120.000 de euro (600.000 de lei) și o suprafață maximă de 120 de mp, diferența de cotă de TVA de până la 9% fiind suportată de către dezvoltatorul imobiliar, prin discount aplicat la prețul cu TVA inclus. Astfel, cumpărătorii care vor alege una dintre proprietățile disponibile din complex, vor beneficia de aceleași prețuri din 2023.

În prezent, în ansamblul rezidențial Infinity Residence 3 mai sunt disponibile 18  unități (garsoniere și apartamente de 2 și de 3 camere) în cele 2 blocuri care au termen de predare în toamna acestui an. 

Dezvoltatorul imobiliar care a proiectat și construit Infinity Residence 3 este recunoscut în piața de profil pentru experiența în domeniul construcțiilor rezidențiale, acesta fiind al treilea proiect adăugat în portofoliul propriu.

Ansamblul rezidențial este situat în apropierea Parcului Coloana Infinitului, în vecinătatea celor mai importante puncte de interes pentru orice tip de proprietar. Cu suprafețe și compartimentări diferite, stabilite eficient de profesioniști în arhitectură și construcții, fiecare dintre acestea pot îndeplini cele mai exigente criterii de selecție ale locuinței ideale.

Cumpărătorii care vor alege una dintre unitățile din ansamblul Infinity Residence 3 vor beneficia de un set de avantaje, cum ar fi: posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gamă variată pusă la dispoziție de furnizorii colaboratori și includerea unui loc de parcare în costurile de achiziție.

Proiectul rezidențial Infinity Residence 3 este vândut în sistem de reprezentare exclusivă prin Domina Imobiliare, cumpărătorii beneficiind de comision 0% aplicat fiecărei tranzacții.

 

Mai multe detalii despre oferta ansamblului rezidențial pot fi găsite aici: https://www.domina.ro/ansambluri/infinity-residence-3-2

Contact rapid Domina Imobiliare:

0737 800 000

[email protected]

 

 

 

0737 800 000