Cum Ne-a Ajutat Cristinne.ro Să Facem Agenția Domina Cunoscută Online

Reclama este sufletul comerțului.

Ai auzit și tu această expresie nu-i așa?

Iar in secolul în care trăim, un secol al vitezei și al schimbării continue, un secol în care internetul iși poate pune amprenta decisiv asupra viitorului unei firme, este important să fii la curent cu tot ce presupune marketingul online și să folosești tehnicile de promovare potrivite, pentru a fi mereu cu un pas înaintea concurenței din domeniul tău.

Iată de ce, constienți că nu ne putem pricepe la fel de bine la toate, am ales sa începem colaborarea cu Cristina Stoica - administratora site-ului Cristinne.ro la finalul anului 2016.

Noi ne pricepem cel mai bine la tranzacțiile cu imobiliare; ea la partea de marketing online. Și împreună, facem echipă bună încă de atunci.

În colaborarea cu Cristina, am descoperit aceleași valori și crezuri pe care și noi, echipa Domina Imobiliare le-am avut încă de când am pus bazele acestei agenții: sinceritate, încredere și dorința sinceră de a ajuta, de a crea valoare pentru oamenii din jurul nostru.

În cei aproximativ 2 ani și jumatate de când colaborăm, Cristina ne-a ajutat cu:

Crearea de articole pe blog

95% dintre articolele prezente pe blogul nostru sunt create de ea. Deci practic, faptul ca agenția noastră are un blog actualizat lunar i se datorează ei.

Blogul Domina Imobiliare a fost citit de peste 111 000 ori, iar vizitatorii care l-au accesat, au petrecut în medie 4 minute pe el, ceea ce, între noi fie vorba, nu e deloc puțin.

Și acest lucru se datorează faptului că, articolele pe care le avem în această secțiune a site-ului nostru nu sunt sumare, ci sunt articole lungi și detaliate, care abordează toate tipurile de subiecte pe care persoanele interesate de vânzarea, cumpărarea sau închirierea unui imobil le caută online.

Publicarea constantă de postari noi pe pagina de Facebook

A posta constant este un aspect cheie atunci când deții o pagină de Facebook. Astfel, îți poți ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în firma ta.

Iar Cristina s-a asigurat lună de lună ca noi sa avem nu doar postări noi, ci și cât mai diverse ca subiect. Drept urmare, pagina noastră numară acum cu apoximativ 2000 de fani mai mult.

Google Adwords, Facebook Ads + partea de remarketing

Când am aflat prima dată de remarketing și cum poți urmări persoanele care au poposit pe site-ul tău ulterior, cu reclame, peste tot pe net, inclusiv pe Facebook ni s-a părut o chestie foarte tare. I-am văzut din start potențialul.

Cristina s-a ocupat de transpunerea strategiei pe care am gândit-o în practică. Și de atunci încoace, agenția Domina e prezentă peste tot online:

  • pe Facebook,
  • pe Youtube ( prin video dar și prin bannere ),
  • în Gmail ( da, exact, în inboxul persoanelor interesate de imobiliare,
  • pe toate site-urile mari gen: Libertatea, Olx, Realitatea, Adevărul etc.

Trimiterea de newslettere periodice

În momentul în care am început colaborarea pe partea de promovare online, una din pisele cheie pe care le-am pus la punct înca din prima lună, a fost email marketingul.

Cristina ne-a convins de importanța pe care o are menținerea legăturii cu clienții noștri actuali, dar și cu prospecții noștri care, momentan, dintr-un motiv sau altul nu sunt pregătiți să încheie o colaborare cu noi.

Totodată, cu răbdare, ne-a arătat care este diferența între a face spam și a folosi email marketingul în mod corect și pașii pe care îi avem de făcut în continuare.

Așa am înțeles că, clienții noștri actuali sunt mina de aur a afacerii noastre.

Iar dacă noi ne-am purtat exemplar în relația cu ei, și am reușit să îi ajutăm să încheie tranzacția dorită, ținând legatura cu ei, lor le va fi ușor să apeleze la serviciile agenției noastre dacă vor mai avea nevoie de ajutor pe viitor. Și totodată, vor putea să ne recomande mai departe prietenilor și cunoștințelor lor.

Trimiterea de notificări în browser, crearea unui robot pentru Facebook și multe altele

Am aplicat tot felul de tactici de marketing online pentru a ne mări expunerea și totodată, pentru a întări relația cu clienții actuali și potențiali.

Urmarea?

Încheiem tranzacții imobiliare mai rapid și mai eficient, deoarece vizibilitatea pe care oamenii care apelează la agenția noastră o au, pentru proprietatea lor, este greu de egalat, dacă să iși promoveze respectiva proprietate pe cont propriu.

Site-ul domina.ro are aproape 20 000 de vizitatori lunar.

Asta ca să nu mai punem la socoteală și cele câteva mii de membri din grupul pe care îl avem pe Facebook, peste 5000 de fani pe pagina noastră de Facebook și aproximativ 3000 de abonați prin email.

Ca urmare a eforturilor pe care agenția noastră le-a depus, în direcția promovării online, ne putem mândri astăzi că, Domina este liderul incontestabil în ceea ce privește intermedierea de tranzacții imobiliare.

Și acesta este doar începutul.

În acest an plănuim extinderea activității noastre și în București - un oraș mult mai competitiv dar care oferă și mai multe oportunități, în același timp, în domeniu imobiliar.

Totuși, ne simțim pregătiți și încrezători în forțele proprii. Avand-o pe Cristina în continuare alături, care e mereu la curent cu cele mai noi strategii și tactici în materie de promovare online, vom reuși să ne facem cunoscuți și îndrăgiți și în Bucuresti, la fel cum am făcut-o în orașul nostru de suflet - Târgu Jiu.

0737 800 000