Ansamblurile rezidențiale – povestea frumoasă a începuturilor, așa cum le-ai visat

De aceea, haideți să vorbim de data aceasta despre ansamblurile rezidențiale, cu apartamente noi, ce țin cont de preferințele și de trendurile actuale, cu spații ample și cu posibilități extinse de personalizare.

Ce tipuri de locuințe și ansambluri rezidențiale sunt incluse în portofoliul Domina Imobiliare?

Pentru a rămâne un partener de încredere, Domina Imobiliare a creionat în cei 12 ani de activitate o filosofie de brand axată pe valori și principii precum profesionalism și respect. Astfel, echipa Domina Imobiliare se asigură că orice proprietate din portofoliul agenției îndeplinește criterii ce mențin o relație de încredere, purtată mereu în timpul, dar mai ales după încheierea unei tranzacții.

Ansamblurile rezidențiale intermediate prin Domina Imobiliare sunt atent verificate printr-o serie de criterii, ce au în vedere nevoile principale ale cumpărătorilor, iar ofertele care nu respectă valorile agenției nu sunt recomandate mai departe clienților.

Care sunt principalele criterii de evaluare în achiziția unei locuințe dintr-un ansamblu rezidențial?

Stabilirea nevoii

Pentru a demara un proces de achiziționare a unei locuințe este foarte important să aflăm ce ne dorim, dar mai ales ce știm sigur că nu ne place, iar fiecare concluzie să poată fi transmisă consultantului imobiliar. În cazul în care bugetul, localizarea pe hartă, numărul de camere, etajul sau chiar împărțirea spațiului dintr-o locuință nouă se află pe lista aspectelor importante în achiziție, atunci, cu siguranță, ele trebuie să fie cunoscute de agenția imobiliară parteneră. Astfel, se scutește timp important și procesul de identificare a ofertei ideale nu se transformă în povară și nu pune în pericol ratarea tranzacției.

Construcția

Primul pas în colaborarea agenției noastre cu un dezvoltator imobiliar este dat de asigurarea calității construcției, a materialelor folosite, a finisajelor și chiar a comunicării cu orice client interesat. Din experiența celor peste 12 ani, știm că în domeniul imobiliar, dezvoltatorii cu renume sunt extrem de interesați de reputația lor, de care depinde, adesea, nu doar execuția unui singur ansamblu, ci un model trainic de construcție cu istoric. Acesta este motivul pentru care lucrăm doar cu acei dezvoltatori imobiliari recunoscuți pe plan local, a căror promisiune a calității este validată.

De asemenea, în procesul de documentare al agenției Domina Imobiliare, ne informăm cu privire la eficiența termică, gradul de izolare intern al apartamentului și extern în cazul blocului, la scenarii de consum energetic și la împărțirea locuințelor. The first thing is that you should always purchase Anavar from a reputable source. This is because Anavar is a prescription medication in some countries, so you need to make sure that you're getting it from a legitimate supplier. Anavar is a type of anabolic steroid that is often used to help build muscle mass. It is also known to have relatively few side effects, making it a popular choice for people who buy anavar and looking for a way to improve their physique without taking on too many risks. When it comes to Anavar for sale, there are a few different things that you need to keep in mind.

Poziționarea pe hartă

Atunci când ne pregătim de vizionarea unui ansamblu rezidențial, ne informăm cu privire la zona în care acesta se construiește. Știm că poziționarea în zone limitrofe poate fi un avantaj al costurilor mai mici, dar și al unui mediu mai puțin aglomerat și poluat. În același timp, oferim soluții și clienților ce au nevoie de o eficientizare a resurselor și vor ca deplasarea dintre punctele de interes să fie rapidă și orientată în zone centrale.

Avantaje specifice

Cele mai multe dintre apartamentele noi, construite în ansambluri rezidențiale, aduc un set de beneficii extrem de importante. Proiectate cu o suprafață mai generoasă, gândite adesea în favoarea locatarului modern, cu dressing-uri sau cu spații de depozitare ample, cu locuri de parcare, terase sau balcoane mari, apartamentele sau garsonierele din ansamblurile rezidențiale sunt potrivite tuturor celor care vizează astfel de caracteristici. Desigur, nu toate apartamentele noi beneficiază de aceste atribute, dar în cazul în care ele reprezintă un aspect esențial, consultanții Domina Imobiliare vor ghida clientul spre opțiunea ideală.

Bugetul

Orice tranzacție imobiliară, fie că are la bază o ofertă într-un ansamblu rezidențial, fie că este parte a unui bloc de apartamente vechi, poate atrage după sine costuri de întreținere suplimentare, redate prin ineficiență energetică, prin inexistența finisajelor cu rol izolator sau prin avantaje de confort și de relaxare (întreținerea spațiilor verzi, a locurilor de joacă, a serviciilor de pază sau de supraveghere video). În măsura în care o construcție nouă respectă standardele de eficiență termică, pe termen lung, costurile de întreținere devin o economie vizibilă.

Din punctul de vedere al achiziției imobilului, clientul trebuie să analizeze potențialul de cumpărare în raport cu setul de avantaje: alegerea finisajelor, mediul ambiental nou, posibilitatea de a urmări graficul și planul de construcție, posibilitatea alegerii gradului de înălțime (etaj), orientarea apartamentului. Desigur, preferințele de acest tip trebuie să fie discutate cu un consultant imobiliar din cadrul Domina Imobiliare, ce va indica recomandări și sugestii conforme cu nevoile clientului.

Știm că alegerile unei locuințe implică emoții, idealuri și vise. Tocmai de aceea, fiecare dintre cei 9 consultanți Domina Imobiliare sunt pregătiți să răspundă cu idei, sfaturi și soluții fiecărei cerințe indicate de clienții noștri.

Vă răspundem cu drag:

[email protected]                                                  0737 800 000    

0737 800 000