5 idei despre cum să câștigi mai mulți bani alături de echipa Domina Imobiliare

Lucrezi în domeniul vânzărilor sau ești pasionat de arta de a vinde, dar încă nu ai făcut un pas în această direcție? Iată 5 idei despre cum poți să faci ce îți place, dar să te bucuri și de venituri mai mari din tranzacții imobiliare alături de echipa noastră:

  1. Aplică pentru poziția de Agent Imobiliar în echipa Domina Imobiliare
  2. Fii la curent cu toate noțiunile de bază din domeniul imobiliar și din cele conexe. Nu îți face griji, avem toate resursele necesare și o echipă de consultanți cu experiență care te vor ajuta să te familiarizezi rapid cu toate informațiile.
  3. Creează-ți rapid o mini bază de date de prieteni, colegi, cunoscuți pe care ai fi fericit să îi ajuți să cumpere, să vândă sau să închirieze o casă, un teren, un apartament.
  4. Folosește-ți creativitatea pentru a stabili propriile strategii de vânzări. Chiar ne-am dori să aflăm viziunea ta despre cum putem crește împreună.
  5. Stabilește-ți propriile obiective de creștere și de venituri. Împreună, facem tot posibilul să fie atinse.

Și pentru că imobiliarele înseamnă mai mult decât venituri consistente, iată ce poți primi dacă te alături proiectului Domina Imobiliare:

  • Posibilitatea de a vinde eficient folosind reputația și experiența agenției Domina Imobiliare
  • Acces la resurse de educație și învățare continuă
  • Onboarding – inserție și instruire pentru a vinde rapid și eficient în domeniul imobiliar.
  • Suport tehnic – acces la aplicații software prin care să nu ratezi potențiali clienți și prin care să îți îndeplinești rapid obiectivele
  • Website optimizat, cu sute de oferte active, așadar o bază de date din care poți vinde, dar la care poți contribui constant pentru a o crește
  • Campanii de marketing și de vânzări.
  • Proceduri clare și simplificate, pentru ca tu să ai timp să vinzi eficient.
0737 800 000