11 Motive Să Alegi Garsonierele De Vânzare din Târgu Jiu

Te-ai întrebat vreodată de ce tot mai mulți oameni preferă să cumpere garsoniere în Târgu Jiu?

Sau de ce garsonierele de vânzare din Târgu Jiu au devenit atât de căutate în 2019?

O expresie populară spune următorul lucru: „Esențele tari se țin în sticluțe mici.”

Ei bine, același lucru este valabil și pentru garsoniere.

Cu toate că sunt mai mici în comparație cu apartamentele cu 2 sau 3 camere, garsonierele vin cu o serie de avantaje.

Citeşte în continuare articolul și descoperă-le pe cele mai importante.

De ce să alegi una dintre garsonierele de vânzare din Târgu Jiu este o decizie înțeleaptă

1. Sunt mai ieftine

Nu cred că ești surprins să afli că garsonierele sunt mult mai ieftine decât apartamentele. Indiferent că vorbim de Târgu Jiu, Craiova sau București, situația este la fel peste tot. 

Chiar mai bine, îți poți permite să locuiești într-o zonă centrală sau într-un cartier bun dacă optezi pentru o garsonieră.

Astfel, vei fi aproape de cele mai importante puncte de reper din oraș.

 

2. Nu ai nevoie de multă mobilă

Atunci când alegi să te muți într-un apartament cu 3 sau 4 camere, nu îl poți mobila doar pe jumătate. Ești nevoit să investești foarte mult în mobilier.

Cu cât este mai mare locuința, cu atât ai nevoie de mai multă mobilă.

Un avantaj al garsonierelor este că nu ai nevoie de multe piese de mobilier. Așa că poți cumpără mobilă de calitate, din moment ce nu trebuie să te preocupi să mobilezi mai multe camere.

 

3. Nu umpli spațiul cu lucrurile inutile

Cred că ni s-a întamplat tuturor să umplem spațiul gol cu lucruri de care nu aveam în mod neapărat nevoie.

Este perfect normal.

Atunci când locuiești într-un spațiu mic, ești forțat să fii mult mai organizat și mult mai atent la ce depozitezi în garsonieră.

Și nici nu îți mai permiți să arunci toate vechiturile în debara, din moment ce aceasta este destul de mică.

 

4. Este ușor să faci curat

Sunt sigur că dacă ai trăit într-un apartament cu mai multe camere sau într-o casă, poți fi de acord cu mine că procesul de curățenie nu este tocmai ușor, mai ales după ce ajungi acasă după o zi grea de muncă și trebuie să dai cu mopul, cu aspiratorul și să ștergi praful.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale traiului într-o garsonieră este că poți face foarte ușor curat și foarte des.

 

5. Factura de utilități va fi mult mai mică

Fără doar și poate, garsonierele nu sunt foarte spațioase. Cu toate acestea, lipsa spațiului ar putea fi în avantajul tău deoarece nu trebuie să încălzești mai multe camere pe timpul iernii și nici nu îți va fi greu din punct de vedere financiar să menții o atmosferă răcoroasă pe timpul verii.

Ce înseamnă asta? Economii pe care le faci la facturile de utilități, mai ales pe termen lung.

 

6. O garsonieră este prietenoasă cu mediul înconjurător

Este logic, atunci când locuiești într-un spațiu mai mic, ai mai puțin impact asupra mediului înconjurător. Nu utilizezi atâtea materiale, nu consumi foarte multă energie electrică și faci economie la apă.

 

7. Poți să o vinzi cu ușurință

Atunci când cumperi o garsonieră, nu investești foarte mult și în cazul în care te decizi să o vinzi la un moment dat în viitor, cu siguranță nu vei duce lipsă de potențiali cumpărători.

De asemenea, cu cât zona în care este amplasată este mai bună și mobilierul este mai modern, cu atât și prețul de vânzare va fi mai mare.

 

8. Te încurajează să ieși din casă și să faci mișcare

Uneori este sufocant să petreci prea mult în interiorul locuinței, indiferent că vorbim de un apartament cu 3 sau 4 camere sau de o garsonieră.

O bună idee este să petreci cât mai mult timp în aer liber.

Fie că vorbim de o plimbare romantică alături de persoana iubită sau de o sesiune intensă de jogging, aerul curat este foarte important pentru starea ta de bine. Iar în Târgu Jiu există foarte multe parcuri ideale pentru asemenea activități.

 

9. Te bucuri de timp de calitate alături de cei dragi

Persoanele care locuiesc în apartamente mari tind să se izoleze unele de celelalte. Ei bine, nu este cazul în ceea ce privește garsonierele deoarece spațiile mai mici ne încurajează să petrecem timp de calitate alături de persoanele iubite și să interacționăm mai des.

 

10. Ai mai mult timp și mai mulți bani pentru a-ți urma pasiunile

Mai puțină întreținere, mai puțină curățenie și mai puțini bani dați pe facturi înseamnă că tu vei avea parte de mai mult timp și de mai mulți bani pentru a face exact ceea ce îți place.

 

11. Poate avea un aer boem

Dacă îți amenajezi garsoniera într-un stil minimalist, cu multe elemente de design inspirate, ai putea da impresia că aceasta este locuită de un artist sau de un scriitor cu un stil de viață boem.

Prin urmare, îți vei impresiona toți prietenii atunci când te vor vizita.

 

În concluzie…

Înainte să citești articolul, nu te-ai fi gândit că o garsonieră are atâtea avantaje, nu-i așa?

Acum poți înțelege de ce tot mai mulți gorjeni aleg să achiziționeze o garsonieră în Târgu Jiu și să își schimbe stilul de viață.

Dacă ai nevoie de o mână de ajutor în căutarea garsonierei perfecte pentru tine, noi, echipa Domina, îți stăm la dispoziție. Poți să ne găsești aici sau la numărul de telefon: 0737.800.000.

0737 800 000