Vânzare apartament 3 camere, Târgu Jiu, strada 1 Decembrie 1918

Hartă Alertă de preț Descarcă oferta Salvează oferta Printează oferta Contactează agent

Descriere proprietate

DOMINA IMOBILIARE vă oferă spre vânzare apartament 3 camere situat în Târgu Jiu, strada 1 Decembrie 1918 - în apropiere de liceul Spiru Haret și piața 9 Mai.

Imobilul este situat la etajul 3 într-un imobil cu patru niveluri, construit din caramidă cu un randament termic eficient, fiind încadrat în clasa energetică B.

Beneficiază de o compartimentare semidecomandată și este compus din: living, două dormitoare, bucătărie, baie, hol și balcon.

Printre dotările acestui apartament menționăm: gresie, faianță, parchet,centrală termică, tâmplărie pvc cu geam termopan, ușă metalică la intrare.

Apartamentul se vinde mobilat.

Apartamentul este situat în apropiere de Piața Mică, liceul Teologic, liceul Spiru Haret, supermarketul Penny, supermarketul Profi, școli, grădinițe, gară / autogară, instituții bancare și Biserica Sfânta Treime.

 

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.


Indicații pe hartă

Newsletter

Sună Agent