Vânzare spațiu comercial, situat în Târgu Jiu, lângă Inspectoratul Teritorial de Muncă

Hartă Alertă de preț Descarcă oferta Salvează oferta Printează oferta Contactează agent

Descriere proprietate

Spațiu Comercial de vânzare cu regim de înălțime P+2, situat în Târgu Jiu, la intersecția străzilor Termocentralei  și Luncilor (lângă ITM).
Spațiul are o amprentă la sol de 125 mp, cu o suprafață totală de 375 mp, având dublă deschidere la două străzi și anume: 15.50 m.l. la strada Luncilor și 8 m.l. la strada Termocentralei..

Construcția a fost finalizată în anul 2014, cu acoperiș din țiglă și dispune de următoarele îmbunătățiri: tâmplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianță, parchet laminat.
Parterul este format dintr-un spațiu open space,  etajul 1 este semifinisat cu grup sanitar, iar  etajul 2 este compartimentat în 3 încăperi, grup sanitar și hol.
Accesul la etajul 1 și etajul 2 se face pe o scara exterioara și este pretabil pentru birouri, cabinete medicale, etc.

Zonă intens circulată atât auto cât și pietonal, în apropiere aflându-se supermarketul Kaufland, Carrefour, Mall Shopping City, Decathlon.

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.


Indicații pe hartă

Newsletter

Sună Agent