Vânzare imobil, situat în Târgu Jiu, B-dul Ecaterina Teodoroiu

Descriere proprietate

Propunem spre vânzare imobil situat în Târgu Jiu,  B-dul Ecaterina Teodoroiu (zona Grimex).

Proprietatea este dispusă pe demisol, parter, etaj 1 și mansardă, în suprafață totală de 900 mp,  construită din cărămidă porotherm cu izolație de 10 cm, acoperiș  din tablă Lindab, iar suprafața terenului aferent este de 723 mp, cu deschidere la stradă de 12 m.l.

Imobilul este împrejmuit cu gard din bolțari, curtea este pavată cu beton amprentat  și beneficiază de o piscină de 6/15 m.

Proprietatea oferă un spațiu de cazare de  12 camere, 12 grupuri sanitare, sală de mese, birou, spațiu depozitare, bucătărie, terasă deschisă la parter, 2 balcoane deschise la etajul 1 și 3 balcoane la mansardă.

Sistemul de încălzire este format din trei centrale termice cu funcționare pe gaze, iar apa caldă este asigurată atât de centralele termice, cât și de un boiler electric de 300 L.

Printre dotările imobilului menționăm: gresie, faianță, parchet laminat, aer condiționat, tâmplărie pvc cu geam termopan - nuanță mahon.

Deoarece imobilul funcționează momentan ca și cămin de bătrâni, este ideal pentru o astfel de activitate, însă poate fi adaptat și pentru alte tipuri de activități cum ar fi: pensiune/restaurant, sediu firmă etc.

Pretabil pentru investiție, dar și pentru activitate proprie!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622