Vânzare casă situată în Târgu Jiu, strada Luncilor

Hartă Alertă de preț Descarcă oferta Salvează oferta Printează oferta Contactează agent

Descriere proprietate

DOMINA IMOBILIARE vă oferă spre vânzare casă situată în Târgu Jiu, strada Luncilor, la o distanță de 900 m, de Shopping City Târgu-Jiu.

Casa este compusă din 4 camere, baie, bucătărie și hol, suprafața construită este de 110 mp, iar  suprafața utilă de 90 mp. Dispune de o suprafață de 231 mp de teren, cu deschidere la stradă de 5 m.l.

Imobilul beneficiază de următoarele utilități: curent electric, gaze naturale, apă curentă, canalizare și fosă septică. Incalzirea se realizează cu centrală termică cu instalația pe cupru. De asemenea beneficiază de tâmplărie pvc cu geam termopan, gresie, faianță, parchet laminat.

Acoperișul casei a fost renovat recent cu tablă Lindab, ceea ce permite noului cumpărător amenajarea mansardei ca spațiu de locuit.

Imobilul se vinde parțial mobilat și utilat.

Zona în care este situată casa oferă multiple avantaje, fiind aproape de punctele de interes social: școli, grădinițe, magazine, instituții bancare, Shopping City Targu-Jiu, etc.

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.


Indicații pe hartă

Newsletter

Sună Agent